Xooliëtta Marleen van Papillio kleuradvies

image-55008-Marleen.JPG?1452441861100

Ik ben Marleen Peetermans en al 25 jaar aan het werk met kleur, creativiteit en meubels restylen. 

Ik was 7 jaar zelfstandig decorateur schilder met de focus op schildertechnieken en decoratieve muurschilderingen. Het beroep werd fysiek te zwaar maar dat belette me niet om toch verder te werken met mijn passie voor kleur en interieur.

Ik geef heel graag kleuradvies aan huis, ik werkte in de vergroothandel waar ik heel wat technische kennis rond verf opdeed en ik begeleid mensen graag in mijn workshops meubels restylen en kleur- en interieur.

Het is mijn doel om mensen te inspireren, om hun aan te zetten creatief om te gaan met hun interieur, en van hun huis een warme thuis te maken. Ik vind het belangrijk dat materialen, decoratiestukken en meubels hergebruikt worden, een tweede leven krijgen. Iets zelf maken of restylen geeft veel voldoening. Het maakt je creatiever en gelukkiger, is budgetvriendelijk én goed voor onze ecologische voetafdruk!

Naar de toekomst toe ben ik ervan overtuigd dat co-working steeds belangrijker gaat worden. Daarom deel ik graag mijn kennis met anderen, zodat kleine bedrijfjes, vrouwelijke ondernemers en creatievelingen mekaar inspireren en vooruit helpen. Ik ervaar het als ondernemen op je eigen ritme en volgens je eigen talenten.